Topkapning

Hos Træer & Teknik sikrer vi, at topkapningen sker med præcision og omhu, så vi ikke skader omkringliggende bygninger og beplantning. Topkapning anvendes oftest, når der ikke er plads til at fælde træet på normal vis, og det kræver derfor rigtig meget præcision. Vi har mange års erfaring med topkapning fra opgaver i byer som Århus, Horsens, Skanderborg, Randers og Silkeborg. 

 

Professionelle til private og erhverv

Topkapning kan være en farlig opgave, og det er derfor vigtigt, at det udføres af en professionel, som er uddannet til det. Vi er uddannet på Skovskolen og har alle de relevante kurser indenfor topkapning, og kan derfor hjælpe dig med opgaven. Lige meget om det er for privat eller erhverv, eller om det er ét eller flere træer, det drejer sig om, så klarer vi opgaven.  

 

Mange års erfaring inden for topkapning

Vi har stor erfaring inden for dette område og anvender kun godkendt udstyr, når vi skal fælde træer fra toppen og nedefter. Overlad derfor trygt topkapningen til os, da vi yder et professionelt og sikkert stykke arbejde.

 

Kontakt os gerne

Kontakt på 70 20 86 96 for at høre mere. Vi kommer gerne gratis ud og giver et uforpligtende tilbud. 
Vores kunder er primært beliggende i områder omkring Aarhus, Horsens, Skanderborg, Randers og Silkeborg, men vi kører gerne længere for at klare din topkapning.

 

Vi kan bl.a. også hjælpe dig med stubfræsningrodfræsning, træfældning og beskæring af træer

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top