Styning af træer

Har du for store træer i haven?

Er dit træ i haven blevet for stort, kan en styning være en mulighed for dig. Ved en styning fjerner vi noget af træets krone, så træet bliver væsentligt mindre.

Styning af træer er en to-mandsopgave, da det kræver 1 mand i træet og 1 mand på jorden til at samle grene og holde overblikket. Derved sikrer vi os, at træet får den udformning det skal. Når vi udfører styning af træer, klatrer den ene person op i træet med klatreudstyr og skærer grene og grenpartier til med en motorsav. Styningen udfører i overensstemmelse med kundens ønsker, og der tages hensyn til træets form og kronens opbygning. Når en styning er udført, kommer der ofte nye skud på træer, som med fordel kan fjernes med nogle års mellemrum.

 

Få en faglig vurdering

Hvis du ønsker en styning, skal du være opmærksom på, at alle træer ikke er lige velegnet til det. Nogle træer tåler bedre styning end andre, og derfor kommer vi gerne ud gratis og vurderer, om træet er egnet til styning eller ej.

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hos Træer og Teknik garanterer vi en god service, hvor vi yder det bedste stykke arbejde, og rydder op efter os selv ved at bortskaffe de grene, som vi har skåret af. Vi foretager både styning af træer for private, virksomheder og offentlige institutioner især i områder som Aarhus, Skanderborg, Horsens, Silkeborg og Randers. Kontakt os på 70 20 86 96 for at høre mere. 

 

Vi kan også hjælpe dig med beskæring af busketræfældningtopkapning og stub- og rodfræsning.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top