Stubfræsning og rodfræsning

Lad os klare din stubfræsning

Efter endt træfældning, hvad enten man selv har fældet træet eller TRÆER & TEKNIK har stået for det, står man tilbage meden irriterende træstub. Den hverken pynter, eller gør det muligt at plante noget nyt samme sted. Det er muligt at få fjernet stubbe nemt ved stubfræsning. Det varer mange år, før stubben er rådnet af sig selv, derfor vælger mange at få dem fræset bort. Også hvis det drejer sig om rødder fra buske eller hække, er stubfræsning en meget billig og effektiv måde at få dem fjernet på. Hvis det drejer sig om større bede og arealer med træer og buske, man ønsker fjernet - og omlagt til f.eks. plæne - er vi professionelle og særdeles effektive. Først fræser vi området igennem med vores stubfræsere, så alle stubbe og rødder knuses. Derefter tager vi vores Bobcat minigraver i brug. Vi har en speciallavet stålrive monteret på gravearmen, der gør det til en leg at planere og rive arealet af, og gøre det klar til græssåning eller plantning. Og netop rydning af eksisterende bede og beplantninger og omlægning til plæne er en af vores spidskompetencer. Vi har professionelle og effektive maskiner, stor ekspertise og erfaring til at bruge dem.

Hos Træer & Teknik har vi 2 Vermeer stubfræsere, som er kraftfulde nok til at klare de største stubbe og rødder. Samtidig er de ikke større og tungere, end de kan komme ind i de fleste haver uden at forårsage skader på belægninger og plæner. Hvis der er trapper og støttemure, der skal forceres for at komme frem til stubben, kan vi mange gange klare det med vores kraftige alu-slisker. Maskinerne er kun 89 cm brede, hvilket betyder, at de kan komme ind gennem havelåger, døre og garager. Hvis der er biler, bygninger eller andet inventar i nærheden af området, der skal fræses, sætter vi afskærmning op for at stoppe evt. flyvende objekter. Så det gør, at vi kan fræse stubbe, rødder og hække næsten alle steder. Vi fræser stubbe ca 1-2 dage om ugen, så vi kan som regel komme inden for en uge.

 

Alle former for rodfræsning

Stubfræsning og rodfræsning er både en nem og billig måde at få fjernet uønskede stubbe og rødder. Dertil er stubfræsning langt mere effektiv og skånsom, end hvis man benytter sig af en gravemaskine og ikke mindst en dyr lastbil til bortkørsel af rødderne. En stubfræser kan blandt andet fræse rødder fra bambus, træer, hække og buske helt ned til 30 cm i dybden. Stubfræseren efterlader en bunke smuld, der kan spredes ud i bede, langs hække eller køres bort. Hvilken en af løsningerne det skal være, er afhængig af dine ønsker. Vi værdsætter en god dialog og kontakt med kunden og udfører altid vores arbejde professionelt og ordentligt. Med mange års erfaring arbejder vi effektivt og med omhu og præcision for opgaven.

Kontakt os og hør mere om stubfræsning

Er du interesseret i at høre mere om stubfræsning og rodfræsning, så kontakt os på 70 20 86 96 og få et uforpligtende tilbud. Vi udfører både rodfræsning og stubbefræsning i og omkring Aarhus, Randers, Horsens og Skanderborg, og garanterer dig en god pris og et godt stykke arbejde.

Læs også omkring træfældningtopkapningrodfræsning & beskæring af træer

 

 

Sitemap | Cookiepolitik
Top