Stubfræsning og rodfræsning

Lad os klare din stubfræsning

Få fjernet stubbe nemt ved en stubfræsning. Hos Træer og Teknik har vi 2 stubfræsere, som er kraftfulde nok til at klare de største stubbe og rødder. Samtidig er de ikke større og tungere, end de kan komme ind i de fleste haver uden at forårsage skader på belægninger og plæner. Maskinerne er kun 89 cm brede, hvilket betyder, at de kan komme ind gennem havelåger, døre og garager.

 

Alle former for rodfræsning

Stubfræsning og rodfræsning er en nem og forholdsvis billig både at få fjernet uønsket stubbe og rødder. Dertil er stubfræsning langt mere effektivt og skånsomt, end hvis man benytter sig af en gravemaskine. En stubfræser kan blandt andet fræse rødder fra bambus, træer, hække og buske helt ned til 30 cm i dybden. Stubfræseren efterlader en bunke smuld, der kan spredes ud i bede, langs hække eller køres bort. Hvilken en af løsningerne det skal være, er afhængig af dine ønsker. Vi værdsætter en god dialog og kontakt med kunde, og udfører altid vores arbejde professionelt og ordentligt. Med mange års erfaring arbejder vi effektivt, men stadig med omhu og præcision for opgaven. 

 

Kontakt os og hør mere om stubfræsning

Er du interesseret i at høre mere om stubfræsning og rodfræsning, så kontakt os på 70 20 86 96 og få et uforpligtende tilbud. Vi udfører både rodfræsning og stubbefræsning i byer som Silkeborg, Aarhus, Randers, Horsens og Skanderborg, og garanterer dig en god pris og et godt stykke arbejde.

Læs også omkring træfældningtopkapningrodfræsning & beskæring af træer

 

 

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top