Skovarbejde

Alsidigt skovarbejde

Hos Træer og Teknik udfører vi alle former for skovarbejde lige fra skovning af bøg til kratrydning. Vi har udstyret, ekspertisen og erfaringen til at løse alle opgaver inden for skovbrug. Dertil har vi maskiner til rådighed, som skal hjælpe os med at udføre arbejdet bedst muligt. Det er blandt andet skovningsmaskiner, udkørselsmaskiner og store flishuggere. Udover at udføre skovarbejde, rådgiver vi også herom.

 

Dyrkning og vedligeholdelse af juletræer

Udover almindeligt skovarbejde tilbyder vi også pasning af juletræer, herunder vækstregulering, formklipning mm. Vi kan sprøjte og gøde træerne, og vi kan også plante dem for dig. Vi planter træer med en en-rækket plantemaskine, hvilket er en effektiv metode. Vi har mere end 25 års erfaring inden for dyrkning og vedligeholdelse af juletræer, så vi kan også hjælpe eller rådgive dig.

 

Kontakt for uforpligtende tilbud

Har du et skovområde, som skal optimeres, så det kan bruges som jagtrevir, kan vi også klare dette for dig. Vi har bl.a. arbejdet med Ormstrup Gods igennem en årrække.


Ligegyldigt hvilken opgave du skal have lavet inden for skovarbejde, kan vi hjælpe dig her. Kontakt os på 70 20 86 96 for at få et uforpligtende tilbud. Vi har udført skovarbejde i områder omkring Aarhus, Viborg, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

 

Læs mere omkring topkapning, stubfræsning, træfældning og beskæring af træer

 

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top