Hækkeklipning

Vi klipper alle former for hække

Er du typen, der ikke selv har tid eller lyst til at klippe din hæk? Eller har du bare ikke det rette udstyr? Så er løsningen Træer og Teknik. Vi tilbyder alle former for hækkeklipning, lige meget om det er små buksbumhække, der skal klippes i form, eller store bøgehække der trænger til en tilretning.

 

Professionelt arbejde og udstyr

Vi har professionelt udstyr og maskiner til at klippe hækkene, og ved hvordan de forskellige typer hække skal klippes. Hver type skal nemlig klippes forskelligt. Vi har den ekspertise og viden, der skal til for at klippe din hæk på bedste vis. Vi sørger for at klipningen af hækken bliver udført korrekt og i den passende form, højde og bredde. Efter udført arbejde, klarer vi også oprydningen, og bortskaffer affaldet efter hækkeklipningen enten ved flishugning eller ved at køre det bort.

 

Skal vi klippe din hæk?

Har du en hæk der skal klippes, så kontakt os på 70 20 86 96 for at høre mere. Vi arbejder både for private og for erhverv i byer som Aarhus, Randers, Horsens og Silkeborg, men kører også til andre byer. Ring gerne og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi kan bl.a. også hjælpe dig med topkapning, beskæring af buske, træfældning og stub- og rodfræsning.

 

 

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top