Hækkeklipning

Vi klipper alle former for hække

Hækklipning er en tilbagevendende begivenhed, når man er husejer. Det kan være et tidskrævende og hårdt arbejde. Og ønsker man en flot, lige og tæt hæk, skal det gøres to gange om året. Og har man ikke det rigtige udstyr, kan det godt blive et uoverskueligt projekt at nå i mål. Vi har gennem årene klippet kilometervis af hække, så vi har erfaringen og rutinen, og det professionelle udstyr til at klippe hækken perfekt. Vi har det faglig plantekendskab til de forskellige typer af hække og en professionel tilgang, og vi ved, hvordan de forskellige typer hække skal klippes. Hver type skal nemlig klippes forskelligt. Vi har den ekspertise og viden, der skal til for at klippe din hæk på bedste vis. Vi sørger for at klipningen af hækken bliver udført korrekt og i den passende form, højde og bredde. Efter udført arbejde, klarer vi også oprydningen og bortskaffer affaldet efter hækklipningen enten ved flishugning eller ved at køre det bort. Vi tilbyder alle former for hækklipning, lige meget om det er små buksbumhække, der skal klippes i form, eller store bøgehække der trænger til en tilretning.

Er hækken blevet alt for bred og høj og trænger til at blive beskåret kraftigt, kan vi også klare det på en faglig korrekt og effektive måde. Det kan nogle gange være nødvendigt at gøre det i flere etaper, da det er en hård behandling for planterne. F.eks. ved at man reducere den ene side og toppen det første år og den anden side året efter. Det giver ofte store mængder affald, når hækken skæres kraftigt ind. Her kommer vores store flishugger til gavn. Den er særdeles effektiv til at knuse affaldet til flis, der kan udlægges under hækken. Det er faktisk en rigtig god ide at lægge flis her, da lyset nu får mulighed for at trænge ned under hækken og gøre det muligt for ukrudt at spire. Flisen forhindrer ukrudtet i at spire. Alternativt bortskaffer vi flisen.

 

Professionelt arbejde og udstyr

Til almindelig hækklipning benytter vi hovedsageligt professionelle batteri-hækklippere, der jævnligt bliver slebet, så de er effektive og de klippede flader ikke fremstår flossede. Kun hvis hækken er særdeles kraftig eller ikke er blevet i flere år, kan det være nødvendigt at bruge vores benzin-hækklippere. Vi bruger forskellige typer af ergonomisk udstyr, der kan aflaste os, så vi kan klippe hæk effektivt i mange timer og dage i træk. Det er bl.a. rygbårne stativer med en bøjle over hovedet, der bærer det meste af vægten fra maskinen. Og specielle bælte vi har om livet, hvor batteriet til batteri-hækklipperen sidder i.

Vi har yderligere en 1,5 m bred hækklipper, der er monteret på vores Bobcat 323 minigraver. Den klipper op til 4 cm tykke grene over, så den er velegnet, når store og bredde hække skal beskæres kraftigt, eller til klipning af levende hegn og randbeplantninger langs veje og fortove. Udstyret bruges især til tjørnehække, der kan være en ”stikkende” opgave at klippe med almindelig hækklipper, her er vores minigraver-hækklipper meget effektiv.

 

Skal vi klippe din hæk?

Har du en hæk, der skal klippes, så kontakt os på 70 20 86 96 for at høre mere. Vi arbejder både for private og for erhverv i byer som Aarhus, Randers, Horsens og Silkeborg, men kører også til andre byer. Ring gerne og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi kan bl.a. også hjælpe dig med topkapning, beskæring af træer og buske, træfældning og stub- og rodfræsning.

 

 

Sitemap | Cookiepolitik
Top