Flishugning

Flishugning af dine træer

Har du fældet et træ eller beskåret træer og buske, og ved du ikke, hvordan du helt skal transportere det hele væk? Så kan vi være behjælpelige med en flishugning. Her hugger vi grene og træstammer til flis, som så kan anvendes i havens bede, eller vi kan køre det bort for dig. Vores Vermerr BC 150 flishugger er en professionel maskine, der hurtigt og sikkert kan flishugge en stor mængde grene. Den har kapacitet til at klare stammer op til 18 cm i diameter. Vi kan også klare større opgaver med stammer, der har en diameter på op til 50-60 cm.

 

Genbrug flis til bede

En af fordelene ved flishugning er, at det er en miljøvenlig måde at komme af med affaldet på, da det indgår naturligt i naturens kredsløb. Tilmed kan du genbruge det til bede. Flis er nemlig rigtig godt til bede og rundt om træer og buske, da det holder på fugten, hvilket fremmer væksten. Dertil hæmmer flisen ukrudt. Flis lavet af nåletræ er særdeles velegnet til anvendelse i rhododendronbede. Flis lavet af løv- og nåletræer giver rigtig gode betingelser for havens beplantning. Det indeholder meget organisk materiale, der giver en rigtig god næring til planterne, når det bliver omsat.

 

Har du brug for hjælp?

Skal du have fældet et træ, eller har du brug for hjælp med flishugning, så ring på 70 20 86 96 og høre mere. Vi er beliggende mellem Silkeborg og Aarhus, men kører også til byer som Horsens, Randers og Skanderborg mm. 

 

Vi kan også hjælpe dig med beskæring af busketopkapningtræfældning og stub- og rodfræsning.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top