Professionel fældning af træer

Trænger din have til fældning af træer? 

Har du brug for hjælp med fældning af et eller flere træer i områderne Viborg, Århus, Skanderborg, Horsens, Randers eller Silkeborg, så kan vi hjælpe dig. Om du er en privat person, en virksomhed eller en offentlig institution, spiller ingen rolle. Hos Træer og Teknik arbejder vi for mange forskellige kunder og beskæftiger os dagligt med beskæring og fældning af træer i haver og parker. Vi er uddannet på Skovskoen i Nøddebo og Eldrupgård ved Auning. Derudover er Søren uddannet anlægsgartner på Beder gartnerskole. Vi vægter den direkte kontakt med kunden højt. Det er som regel den samme mand, der ser på opgaven i første omgang, der også udfører jobbet senere. Det er også noget vores kunder er glade for. Hos os tænker vi også på miljøet. Vi bruger batteridrevne kædesave til de mindre opgaver, og når der er brug for kraftige benzinsave, benytter vi Aspen miljøbenzin og vegetabilsk kædeolie.

 

Træfældning med sikkerhed, præcision og effektivitet

Fældning af træer er en opgave for professionelle, da det ikke er noget, man bare lige gør. Først vurderer vi træet grundigt, og derefter udfører vi en kontrolleret fældning, hvor alt er velovervejet og under fuld kontrol. En god og grundig planlægning af opgaven er yderst vigtig, når det drejer sig om træfældning. Navnlig når det ofte er træfældning under trange forhold tæt ved bygninger eller veje. Der er forskellige metoder at gribe det an på.

De forskellige metoder er:

-          Almindelig træfældning, hvis træet står lige op og ned.

-          Indtrækning med spil, hvis træet hælder i den forkerte retning.

-          Klatring med professionelt udstyr og nedtagning af grene og stammer.

-          Nedtagning af træet fra lift.

-          Fældning og nedtagning med lastbilkran med fældehoved.

 

Da to træfældningsopgaver ikke er ens, vurderes hver enkelt opgave individuelt, hvorefter vi vælger den metode og udstyr, der er mest velegnet. Derfor er det vigtigt med professionelle fagfolk med den fornødne erfaring og rutine, når man skal have fældet et træ.

Risikovurdering af træer

Gamle skader på træer i form af forkert beskæring, stormskader eller påkørsler kan gøre træet til et ”risikotræ”. Det ses ofte ved synlige svampelegemer, ringe bladmasse, insekter eller døde grene. Vi kan vurdere, om et risikotræ skal beskæres, reduceres i kronens omfang eller helt fjernes. Vi kan ud fra vurderingen fastslå, om der yderligere skal vedligeholdes på træet, eller om det betaler sig bedre at plante et nyt. Vurderingen kan være vigtig for at forhindre uheld og skader.

 

0prydning og bortskaffelse af affald

Faglig stolthed betyder meget for os, og vi sætter en ære i, at træet lander som planlagt, så omgivelser skånes mest muligt. Når træet er fældet, kan du/ I vælge selv at stå for oprydningen. Der er selvfølgelig penge at spare ved det, men kan være et større arbejde, end man havde regnet med. Ofte er selve oprydningen mere tidskrævende end selve fældningen.

 

I forbindelse med oprydning kan vi tilbyde følgende:

-          Afgrening af stammen.

-          Afgrening og opskæring af stammen i brændestykker.

-          Flishugning af grenaffaldet op til ca Ø: 20 cm.

-          Bortkørsel af alt affaldet.

-          Stubfræsning af stubben og reetablering evt. med græssåning, hvis træet har stået i plænen.

 

Det mest oplagte, og det de fleste af vores kunder vælger, er at lade os skære stammen op i brændestykker, som efterlades, og bortskaffe grenaffaldet vha. af vores meget effektive Vermeer BC190 XL flishugger. Den kan på magisk vis få affaldet til at fylde næsten ingenting, så vi nemt kan have det på vores trailer og ikke skal bruge vores tid på af køre grene på genbrugsstationen. Mange vælger dog også at beholde flisen, som så kan bruges i haven som afdækning i bede. Er vi bestilt til oprydning efter en træfældning, går vi grundigt til værks. Vi kører ikke fra stedet, før vi har ryddet det hele op.

Med mange års erfaring og kunder fra blandt andet Århus, Horsens, Skanderborg, Randers, Silkeborg og Viborg, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os på 70 20 86 96.

| HORSENS | RANDERS | SILKEBORG | SKANDERBORG | ÅRHUS |

Sitemap | Cookiepolitik
Top