Beskæring af træer og buske

Vi ved, hvordan man skåner træet bedst muligt under beskæringen

Som haveejer kan man godt blive usikker på, hvordan planterne i haven skal beskæres og ikke mindst, hvornår på året det er bedst. Hos Træer & Teknik har vi mange års erfaring med beskæring af træer og buske. Vi beskærer b.la. frugttræer, læhegn samt alle andre typer af træer og buske. En faglig korrekt beskæring kan dels være med til at bevare træets flotte, men kan også hindre ulykker eller skader på bygninger mm. F.eks. hvis der er døde grene i kronen, der kan knække af i en storm eller nedhængende grene, der kan rammes af køretøjer. Vi udfører hovedsageligt beskæring af træer og buske i Skanderborg, Randers, Aarhus, Horsens og Silkeborg, men kører gerne længere, for at hjælpe dig.

 

Træer er sårbarer - vi håndterer hver træ med omhu

Hos Træer & Teknik vurderer vi hvert enkelt beskæringsopgave fagligt korrekt og professionelt. Om træet vil kunne tåle en beskæring, og om tidspunktet er rigtigt. Når træet får afskåret en gren, dannes der et sår, der skal hele. Og for mange træarter gælder det at undgå beskæring omkring løvspring dvs. april-maj, da de her blomstrer og har travlt med at sætte blade, dermed har de mindst overskud til at stå imod svampe-og bakterieangreb. Der er også de såkaldte "blødere" altså træer, hvor saften løber ud af såret på visse tidspunkter af året. Det drejer sig f.eks. om birk, spidsløn og ahorn. Vi beskærer træer og buske både sommer og vinter, alt efter hvilket træ det drejer sig om. Sommerbeskæring har bestemt sine fordele og er i mange tilfælde også mest fagligt korrekt. Men hvis kronen er meget tæt og helt lukket, kan det være mere hensigtsmæssigt at beskære om vinteren, da man har et bedre overblik over grenskelettet og bedre kan se, hvilke grene der skal afskæres. Ved beskæring af frugttræer er det en god ide at sørge for at tynde ud inde i kronen, da mere lys giver større og sødere frugter. Her skal de vandrette grene, der er i 1-2,5 m højde, nemlig bevares, så man kan plukke frugten. Beskæring af frugttræer kræver viden, erfaring og indsigt, så det kan være en god ide at overlade opgaven til professionelle. Ved jævnligt at udtynde og beskære sine blomstrende buske, sikrer man en god blomstring. Og det giver som regel overraskende meget lys og luft i haven. Vi har mange års erfaring med at beskære forskellige buske og roser, og vi har set effekten af korrekt beskæring, når vi hos mange af vores kunder kommer tilbage år efter år.

 

Professionel beskæring med mange års erfaring

Vi udfører både opstamning af kronen, reduktion af kronen eller fjernelse af døde og knækkede grene. Hvis der er grene, der hænger ud over veje, fortove eller skel, kan vi også beskære disse. Vores kunder er private, virksomheder og det offentlige. Alt vores arbejde udføres professionelt og med fokus på detaljerne.

 

Professionel rådgivning om beskæring af træer og buske

Har du brug for gode råd omkring beskæring, f.eks. hvilke tidspunkter på året der er bedst til beskæring af træer og buske, kan vi også klare dette. Vi tilpasser os den enkelte opgave, da ingen opgaver er ens. Derfor vurderer vi fra gang til gang, hvad der er den mest optimale løsning for den pågældende opgave. Det kan være i form af en udtynding, en let beskæring eller fjernelse af større grenpartier.

 

Kontakt os for mere information

Med kontakt fra kunder fra Aarhus, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Randers, tilbyder vi beskæring i store dele af Jylland. Kontakt os på 70 20 86 96 og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 

Vi kan også hjælpe dig med træfældningstubfræsning og topkapning.

Sitemap | Cookiepolitik
Top