Beskæring af træer og buske

Hos Træer og Teknik har vi mange års erfaring med beskæring af træer og buske, i byer som Horsens, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Århus. Vi beskærer blandt andet frugttræer, læhegn samt alle andre typer af træer og buske. En beskæring kan være med til at give træerne og buskene nyt liv, en flot form og mere lys og luft i haven, hvis de er blevet for store. Ved jævnligt at udtynde og beskære sikrer man en god blomstring. 

 

Professionel beskæring med mange års erfaring

Vi udfører både opstamning af kronen, reduktion af kronen eller fjernelse af døde og knækkede grene. Hvis der er grene, der hænger ud over veje, fortove eller skel, kan vi også beskære disse. Vores kunder er private, virksomheder og det offentlige.  Alt vores arbejde udføres professionelt og med fokus på detaljerne.  

 

Professionel rådgivning

Har du brug for gode råd omkring beskæring, fx hvilke tidspunkter på året der er bedst til beskæring af træer og buske, kan vi også klare dette. Vi tilpasser os den enkelte opgave, da ingen opgaver er ens. Derfor vurderer vi fra gang til gang, hvad der er den mest optimale løsning for den pågældende opgave. Det kan være i form af en udtynding, en let beskæring eller fjernelse af større grenpartier.

 

Kontakt os for mere information

Med kontakt fra kunder fra Århus, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Randers, tilbyder vi beskæring i store dele af Jylland. Kontakt os på 70 20 86 96 og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

 

Vi kan også hjælpe dig med træfældningstubfræsning og topkapning.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top