Anlægsgartneropgaver

Store og små anlægsgartneropgaver

Har du en have, som skal sættes i stand og gøres pæn igen, så kan vi klare dette hos Træer og Teknik. Vi udfører alt lige fra hækkeklipning, plantning, anlæg af træer og belægning til levering og opsætning af planteværk og raftehegn. Har du brug for gode ideer til haven, eller gode råd til pasning heraf, så giver vi dig gerne dette. Det kan både være i form af havetegninger og beplantningsplaner i forbindelse med etablering og renovering af haver. 

 

Professionelt arbejde til hver en tid

Vi er professionelle og gør vores bedste hver eneste gang, så vores kunder bliver tilfredse med resultatet. Vær ikke bange for at kaste dig ud i nye ting som frugttræer, blomsterbede eller urtehaver. Vi hjælper dig med at finde den rigtige sammensætning, så din have ser godt ud, og den er nem at passe. En velplanlagt have med den rigtige beplantning, er ikke så svær at holde ved lige, og kræver ikke så meget.

 

Havearbejde, belægning, vedligeholdelse og meget mere

Vores anlægsgartneropgaver omfatter ikke kun det grønne i haven, men også belægning af ny terrasse, sti eller indkørsel. Så lige meget om du skal have lavet en belægning, ordnet haven eller ønsker vedligeholdelse af den, står vi til rådighed. Kontakt os for at høre mere om vores arbejde. Vi har blandt andet haft kunder fra Skanderborg, Horsens, Aarhus, Randers og Silkeborg. 

Vi hjælper dig også gerne med topkapningbeskæring af busketræfældning og stub- og rodfræsning.

 

 

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top