Anlægsgartneropgaver

Store og små anlægsgartneropgaver

Har du en have, som skal sættes i stand og gøres pæn igen, så kan vi klare dette hos Træer & Teknik. Vi udfører alt lige fra hækkeklipning, plantning af træer, hække og buske og belægning til levering og opsætning af planteværk og raftehegn.

 

Græsplæner - omlægning eller renovering?

Vi har stor erfaring med græsplæner. Vi har det professionelle udstyr til alt fra renovering eller omlægning af gamle plæner til plæner ved nybyggede huse. Hvis den gamle plæne er ujævn, fyldt med ukrudt eller mos, eller bare generelt ser sørgelig ud, kan vi være behjælpelig med at vurdere, om det kan betale sig at renovere. Rent praktisk betyder det, at vi skal igennem flere arbejdsgange. Typisk starter vi med at bekæmpe ukrudtet i plænen med godkendte sprøjtemidler. Derefter bliver plænen klippet ganske kort, inden vi kører plænen igennem med en af vores vertikalskærer. Der bliver som regel store mængder mos og dødt græs at samle sammen efter denne arbejdsgang. Det er nogle gange nødvendigt at vertikalskære to gange. Hvis plænen er ujævn og hullet, kan det klares med topdress. Det er sandblandet muld der udlægges i et tyndt lag og ” friseres ned mellem græsplanterne. Til slut eftersås med kvalitetsgræsfrø, og der gødes. I løbet af de næste 2-4 uger begynder man at se resultatet - et jævnt og grønt græstæppe.

Har du brug for gode ideer til haven eller gode råd til pasning heraf, så giver vi dig gerne dette. Det kan både være i form af havetegninger og beplantningsplaner i forbindelse med etablering og renovering af haver.

 

Raftehegn er en smuk og langtidsholdbar løsning

Vi laver raftehegn i de bedste materialer. Det er en økologisk og miljøvenlig måde at ramme haven ind på. De kommer fra udtynding i gran-og fyrkulturer. Der er normalt ikke brugt miljøbelastende stoffer under væksten. Raftehegn indeholder harpiks fra naturens side, så yderligere behandling af træet er ikke nødvendigt. Vi bruger næsten altid robiniepæle i raftehegnet. Det er den træsort, vi kan bruge herhjemme, der holder længst tid. 20-40 år lover producenten. Robinie har et naturligt højt indhold af garvesyre, der gør træet modstandsdygtigt overfor svampeangreb. Selv lige i jordoverfladen, hvor den største nedbrydning af træet sker. Et raftehegn kan umiddelbart se ud som en dyr løsning. Men når man tager den lange levetid og gode holdbarhed i betragtning og ikke mindst, at der ikke skal efterbehandles med kemikalier eller maling. Og så er det altså et utroligt smukt hegn.

 

Professionelt arbejde til hver en tid

Har du brug for gode ideer til have eller gode råd til pasning heraf, så giver vi dig gerne dette. Det kan både være i form af havetegninger og beplantningspianer i forbindelse med etablering og renovering af haver. Vi er professionelle og gør vores bedste hver eneste gang, så vores kunder bliver tilfredse med resultatet. Vær ikke bange for at kaste dig ud i nye ting som frugttræer, blomsterbede eller urtehaver. Vi hjælper dig med at finde den rigtige sammensætning, så din have ser godt ud, og m er nem at passe. En velplanlagt have med den rigtige beplantning, er ikke så svær at holde ved lige, og kræver ikke så meget.

 

Havearbejde, belægning, vedligeholdelse og meget mere

Vores anlægsgartneropgaver omfatter ikke kun det grønne i haven, men også belægning af ny terrasse, sti eller indkørsel. Så lige meget om du skal have lavet en belægning, ordnet haven eller ønsker vedligeholdelse af den, står vi til rådighed. Kontakt os for at høre mere om vores arbejde. Vi har blandt andet haft kunder fra Skanderborg, Horsens, Aarhus, Randers og Silkeborg.

Vi hjælperdig også gerne med topkapning, beskæring af buske, træfældning og stub- og rodfræsning.

 

 

Sitemap | Cookiepolitik
Top